fbpx
Ştirea zilei

”Lecție deschisă” despre comportamentul în relația cu copiii pentru 15 deținuți din Penitenciarul Tulcea

Potrivit unui comunicat de presă semnat de către reprezentanții Penitenciarului Tulcea în cursul zilei de mâine, 28 iunie 2023 se va desfaşura ”în comunitate” (a se citi în incința penitenciarului)  o activitate la care vor participa un numar de 15 persoane private de libertate.  Scopul activității este de conştientizarea efectelor pe care le are propriul comportament  și cum ajunge acesta să influențeze comportamentul copiilor.

În cadrul acesteia asistenții sociali din penitenciar, asistenti sociali de la  D.G.A.S.P.C. Tulcea și reprezentantul Cabinetului individual de asistenta sociala Titorencu Adrian Cristian, vor  iniția o dezbatere pe tema drepturilor copilului, pe furnizarea de suport şi facilitarea înţelegerii de către părinţi a nevoilor, a responsabilităţilor pe care le au faţă de proprii copii.

Acest gen de manifestări contribuie la remodelarea personalității persoanelor private de libertate, in sensul orientării acestora către o atitudine umană, prosocială.

Pe această cale mulțumim pertenerilor implicați, Palatul Copiilor Tulcea, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Tulcea și Cabinetului individual de asistență socială Titorencu Cristian Adrian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button