Seminar de karate kyokushin la Măcin!

În perioada 14 – 16 februarie 2020, Nippon Budo Sport Măcin, prin instructorul Ion Chiracu, au organizat în sala de sport multifuncțională din Măcin un seminar de pregătire în karate kyokushin și autoapărare la care au participat 20 de copii din Măcin, Jijila și Turcoaia. Invitat a fost Sensei Pănuță Nicolaie, 4 Dan, din Tulcea , antrenor și președinte al clubului. Seminarul s-a încheiat cu un examen de grad în karate kyokushin pentru 12 sportivi.


Duminică, 16 februarie a avut loc și un sparring pe reguli kyokushin la care au participat 70 de sportivi între 7 și 45 de ani de la următoarele cluburi sportive : Kamikaze Dojo Galați – antrenor Popovici Viorel, Triumf Dojo Galați – antrenor Stase Cristina, Nippon Dojo Galați – antrenor Colisnicencu Daniel, Nippon Kyokushin Academy Brăila – antrenori Moroianu Gabriel și Mușat Marian, Nippon Budo Sport Tulcea și Măcin – antrenori Pănuță Nicolaie și Chiracu Ion. Scopul acestui sparring (lupta de antrenament ) este pregătirea pentru competițiile ce vor urma în primul semestru competițional 2020.
Sportivii au luptat peste 30 de meciuri X 2 minute pe categorii de vârstă, sub 10 ani, sub 14 ani și + 14 ani.
,,Felicitări tuturor, sportivi, instructori și părinți!!
Mulțumim Primăriei Măcin pentru disponibiltatea de a ne ajuta cu sala de sport gratuit pentru acest eveniment.!!
Următorul concurs la care sportivii Nippon Budo Sport vor participa va fi wekeendul următor la “Moldavian Challenge Cup ” de la Moinești”, a declarat sensei Nicolaie Pănuță.

Back to top button