Tulcea

Senatorul USR Tulcea, Costel Vicol: USRPLUS a dat țării cei mai buni miniștri

- miniștrii USR PLUS și-au anunțat ieri seară demisiile și se retrag din Guvernul Cîțu

Miniștrii USR PLUS și-au anunțat ieri seară demisiile și se retrag din Guvernul Cîțu. Un moment greu dar corect pentru toate eforturile noastre de a face reforme.
Indiferent de rezultatul acestor bătălii politice duse într-o zonă extrem de sensibilă pentru credibilitatea Guvernului, de fapt pentru credibilitatea acestui premier, care a creat o nedorită criză politică, țin să vă spun că:
Sunt mândru că în această scurtă perioadă de timp, USRPLUS a dat țării cei mai buni miniștri, care au muncit enorm pentru a respecta programul de guvernare asumat în fața românilor, au menținut lupta anticorupție și au vegheat in permanență la modul în care s-au folosit/investit banii publici (fapt care cred că i-a deranjat pe mulți).
Indiferent dacă Moțiunea va trece sau nu, eu personal consider că rezolvarea problemelor românilor trebuie să fie prioritatea noastră acum!
Sunt onorat să fac parte dintr-o echipă care știe sa-si respecte cuvântul dat și țin să mulțumesc încă o dată tuturor colegilor: Dan Barna, Cătălin Drulă, Cristian Ghinea, Claudiu Năsui, Ioana Mihăilă, Ciprian Teleman, Stelian Ion, care pe parcursul acestor câteva luni de guvernare, chiar au făcut tot posibilul pentru a schimba ceva. Doar că, se pare că pe unii #RevoluțiaBuneiGuvernări i-a deranjat cam tare.
Îmi exprim convingerea că se vor limpezi apele și vom continua să ne desfășurăm activitatea în beneficiul oamenilor care ne-au acordat toată încrederea lor!
Costel Vicol, senator USR Tulcea
Back to top button