fbpx
AdministraţieComuneDin judeţ

Slava Cercheză are „Primar de 8 stele!”

Ivan Ignat, cel mai longeviv primar din administraţia publică tulceană premiat de ACOR

Primarul comunei Slava Chercheză, Ivan Ignat, se poate spune că e titular în „echipa de bază a comunelor din România”! Alături de alţi zece primari de comune din ţară se află la mijlocul celui de-al optulea mandat fiind, din acest punct de vedere, unul dintre cei mai longevivi primari din administraţia publică locală.

Pentru aceşti primari aflaţi la cel de-al optulea mandat, preşedintele ACOR, Emil Drăghici, şi el primar de opt mandate, le-a oferit cu ocazia sesiunii extraordinare, cu caracter festiv, a Adunării generale a ACoR, precum și ședința extraordinară a Consiliului director al ACoR, ce are loc de ieri la Mangalia în judeţul Constanţa, titlul, certificatul, trofeul și diploma de excelență „PRIMAR DE 8 STELE” ca răsplată a meritelor importante și în semn de apreciere deosebită pentru alegerea de cel puțin opt ori în această funcție.

În legătură cu primirea acestei importante distincţii, Ivan Ignat, primar ales al comunei Slava Chercheză de-a lungul timpului doar ca reprezentant al Comunităţii Ruşilor Lipoveni din România, a declarat că este o încununare a celor 22 de ani de muncă în folosul comunităţii locale.

M-am dedicat în toţi aceşti ani comunei şi oamenilor acesteia iar această diplomă nu doar că mă onorează dar pot spune că îmi recunoaşte meritele din anii munciţi în administraţia publică locală. Este şi motivul pentru care, cu simţul datoriei împlinite, mă voi retrage din fotoliul de primar în anul 2024. Poate că a venit momentul, având deja o vârstă, să mă dedic mai mult familiei căreia poate că i-am lipsit în toţi aceşti ani, dar voi consilia, cu experienţa mea, orice primar va veni în locul meu, desigur dacă acesta va dori” a declarat Ivan Ignat, primarul comunei Slava Cercheză.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE