fbpx
Comunicate

Șoferi fără permis prin Vama Isaccea!

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere Frontierei Isaccea au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autoturism condus de către o persoană în vârstă de 48 de ani, care a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere a cărei perioadă de valabilitate era expirată.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu permisul de conducere suspendat.

Tot polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere Frontierei Isaccea au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autoturism condus de către o persoană în vârstă de 27 de ani, care nu deținea permis de conducere.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a deține permis de conducere.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button