Sofia Borisov de la ACS Logic Delta Tulcea a reprezentat România în meciul cu Polonia

Ieri, 14.04.2020 a avut loc pe platforma www.playchess.com un meci oficial de şah online rezervat echipelor de juniori, atât la feminin, cât şi la masculin , competiție organizată de Federația Română de Șah împreună cu Federația Poloneză de Șah.
Echipa de junioare a României la categoria fete 12 ani a câştigat cu 2-0 meciul cu echipa similară a Poloniei la proba de șah rapid , iar la proba de șah blitz a reușit un rezultat de egalitate (2-2).
De remarcat și evoluția foarte bună a sportivei Sofia Borisov de la ACS Logic Delta, care a reprezentat România la categoria fete 12 ani și care a încheiat competiția pe echipe cu cinci victorii și o singură înfrângere.
Sofia Borisov a fost convocată în echipa de fete 12 ani, deoarece este componentă a lotului național a României, fiind și una dintre cele mai valoroase sportive la categoria ei de vârstă.
Sofia este elevă în clasa a V-a la Colegiul Dobrogean Spiru Haret din Tulcea si multiplă medaliată la competițiile naționale de șah pe echipe .
Felicitări, Sofia!!! 👏👏👏
Săptămâna trecută pe platform www.chess.com a avut loc turneul internațional de șah pe echipe la care au participat echipe de fete din Izmail, Chișinău, Galați și Tulcea.
Tulcea a participat la această competiție cu cele mai bune 4 sportive ale clubului de șah Logic Delta din care au făcut parte sportivele: Sofia Borisov, Maria Pufleni, Alina Boureanu și Andreea Plîngu.
Echipa Clubului de Șah Logic Delta Tulcea a încheiat competiția pe locul 2 în clasamentul general, cu două victorii și o singură înfrângere.
Felicitări, fetelor!!! 👏👏👏

Back to top button