fbpx
Tulcea

Eugen Terente pentru Consiliul Județean: Avem nevoie de sănătate pentru a prospera, la nivel de individ, cât și de comunitate.

Comunicat de presă USR Tulcea

Avem nevoie de infrastructură medicală solidă pentru a răspunde nevoilor de sănătate ale comunității tulcene!

Eugen Terente, președintele USR Tulcea și candidat la șefia Consiliului Județean Tulcea din partea Alianței Dreapta Unită: ”În județul Tulcea, cu mici excepții, pe zona serviciilor de sănătate infrastructura este absolut critică. Propun următoarele obiective în principal pentru dezvoltarea acestor servicii medicale în județ: Tulcea poate deveni un important centru medical pe harta României. De aceea consider că construcția unui spital regional, în parteneriat cu primăria Tulcea și primăriile din județ, cu o secție oncologică, secție de arși, secție pediatrică modernă ar sprijini tulcenii de cheltuieli imense și punerea lor non-stop pe drumuri dar poate crea și un aflux de medici specialiști din Constanța și București ducând la crearea de locuri noi de muncă în domeniul medical.

În paralel crearea de secții ale universităților de medicină în municipiu ar crea și baza umană de specialiști pentru acest obiectiv.

Pe lângă aceasta, județul Tulcea are nevoie de un sistem de micro-clinici în zonele rurale prin care tulcenii să aibă acces facil la servicii medicale de bază. Este nevoie de o revitalizare a fostelor dispensare și de o serie de măsuri prin care să atragem medici tineri în județ, concomitent cu o dotare modernă a Serviciului de Ambulanță Tulcea pentru intervenție în zonele izolate ale Deltei Dunării.

De asemenea, este esențial să dezvoltăm serviciile medicale de asistență și prevenție în județul Tulcea.”, afirmă Eugen Terente, candidatul ADU Tulcea, la Consiliul Județean Tulcea.

(CMF-21240009)

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE