fbpx
Alte sporturi

”Spartanul” Sorin Andrici mesager pentru ”Organizația Totul este posibil” la Tulcea

 Alături de Stoian Andreea ,medic psiholog sportiv și ultramaratonistă a echipei Spartanii Angelo , spartanul SORIN ANDRICI a fost ieri mesagerul Organizația TOTUL ESTE POSIBIL  și a livrat o donație de echipament sportiv tinerilor baschetbaliști! Eate vorba despre 13 perechi de încălțări sport, marca Adidas, pentru baschetbaliștii tulceni de la CSȘ Tulcea.
”Am avut onoarea să o cunoaștem pe doamna Mihaela Grecu ,antrenor și ,,om” de o calitate deosebită cu o experiență remarcabilă de la care noi tulcenii ar trebui ,,să ne luăm notițe”!” a transmis Sorin Andrici pe pagina sa de socializare.
Donația a fost făcută de Organizația TOTUL ESTE POSIBIL , care a transmis un mesaj al  președintei, Eliza Nitescu : ,,Organizația TOTUL ESTE POSIBIL a luat ființă în primul rând pentru a încuraja performanțele în plan educațional și sportiv. Ne bucurăm să fim alături de CSS BASCHET TULCEA cu o donație de echipament sportiv și sperăm ca acesta să recompenseze eforturile făcute de sportivi și să-i stimuleze să devină și mai buni în viitoarele competiții.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button