fbpx
Fotbal

Stadionul din Baia va fi inaugurat de președintele FRF, Răzvan Burleanu

Singurul stadion de fotbal nou construit în județul Tulcea prin intermediul Companiei Naționale de Investiții, în baza parteneriatului dintre Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și Federația Română de Fotbal, va fi inaugurat sâmbătă, 21 octombrie 2023, cu ocazia unui meci de fotbal de Liga a III-a programat între ACS Hamangia Baia și CSM 2007 Focșani, liderul clasamentului și favorita la promovare din seria a II-a (8 meciuri/8 victorii)!

Festivitatea de premiere va fi precedată de  meciuri de fotbal ale juniorilor de la Hamangia Baia, FC Delta Tulcea, CeresMin Ceamurilia de Jos și Dunărea Măcin, echipe din campionatele de fotbal Under 13 și Under 15. Astfel, după aceste meciuri de juniori programate de la ora 10.00, oficialitățile invitate vor participa la festivitatea de tăiere a panglicii începând cu ora 13.30, eveniment la care sunt așteptați și reprezentanții la vârf ai Federației Române de Fotbal: președintele Răzvan Burleanu, secretarul general Radu Vișan, secretarul general adjunct Gabriel Bodescu și directorul tehnic al Românei, Mihai Stoichiță.  De asemenea, la festivitate sunt invitați prefectul județului Tulcea, Dan Munteanu, președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu, președintele ACoR Tulcea și primar al comunei Jurilovca, Eugen Ion alături de primarii din localitățile limitrofe comunei Baia și nu numai, președintele AJF Tulcea, Petre Badea, precum și toți sponsorii și suporterii echipei de fotbal Hamangia Baia.

Cu emoție si entuziasm, vă invit sâmbătă , 21 octombrie , la evenimentul de inaugurare al Bazei Sportive din Comuna Baia. Îmi doresc să fim împreună în această zi specială, să ne mândrim cu acest stadion extraordinar și să susținem echipele noastre locale. Vă asigurăm că veți avea parte de emoții puternice și de un spectacol fotbalistic de excepție! Hai,Hamangia Baia! Hai, Comuna Baia, să scriem o pagină importantă în istoria sportului local!” – a transmis primarul comunei Baia, Mugurel Marșavela, cel care va fi gazda evenimentului pentru distinșii oaspeți.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE