fbpx
Ştirea zilei

Staţie de autobuz nouă pe strada Gavrilov Corneliu!

Potrivit unui anunţ al Societăţii Transport Public Tulcea, de ieri traficul rutier de pe strada Păcii, între Piața Sf. Gheorghe și Biserica Sf. Gheorghe, a fost deviat parțial pe strada Gavrilov Corneliu, din cauza unor lucrări la rețeaua de apă și canalizare a municipiului. Din acest motiv, autobuzele societăţii de transport public local intră mai nou pe porţiunea de stradă Dobrogeanu Gherea până la intersecţia cu strada Gavrilov Corneliu şi de acolo …blocaj total.
Conform celor de la Societatea Transport Public Tulcea „traseul dus (din centru către zona Neptun / Eternității / Penny C5) va fi deviat pe str. slt. C. Gavrilov, stația de la Piața Sf. Gheorghe (de pe str. Mică) urmând a fi mutată lângă sediul Camerei de Conturi Tulcea, iar traseul întors va rămâne neschimbat, modificările putând fi vizualizate și în harta atașată„.
Cum era şi normal, porţiunea cu sens unic de pe strada Gavrilov Corneliu, fiind şi când era deschisă strada Păcii foarte aglomerată, a devenit acum un adevărat coşmar pentru şoferi. Asta poate şi pentru că unii chiar nu au pic de bun simţ şi parchează, în zona dinspre parc, precum …, aşa cum se poate vedea şi din clipul ce poate fi accesat pe link-ul de mai jos.

Ce este important de ştiut e că tot acest calvar pentru şoferii care circulă prin zona Pieţei Noi va dura cel puţin două luni de zile. Dar nu asta e vestea cu adevărat proastă. Faptul că lucrările de pe strada Păcii avansează spre sediul primăriei ar trebui să îi îngrijoreze cel mai mult pe cei care, într-un moment de maximă inspiraţie, au demarat aceste lucrări.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE