Ştirea zilei

„Superstar” de Caraman, scurt metraj de festival!

Pentru că orice fetiță își dorește la un moment dat să ajungă SUPERSTAR, iar orice ”unchi” are bunăvoința să-i transforme visul în realitate, SUPERSTAR este o comedie despre mirajul vieții de artist, direct din satul românesc.” este prezentarea filmului SUPERSTAR a cărui teaser a fost făcut public ieri.

Filmul ce va fi va avea premiera la unul dintre festivalurile de gen din acest an (poate chiar TIFF n.n.) este filmat integral în judeţul Tulcea, pe teritoriul comunei Casimcea, iar povestea filmului (scenariu) este scrisă de Ştefan Caraman.

„Cadrele acestui mediu-metraj au fost filmate astă-vară la Casimcea şi încă o dată profit de ocazie să îi mulţumesc domnului primar Gheorghe Ţilincă pentru sprijin. Filmul are o variantă integrală de 36 de minute, însă decizia echipei de producţie a fost aceea de a participa cu acest film în competiţiile de scurt-metraje şi astfel avem o variantă finală de 29 de minute si 50 de secunde, adică mai puţin de 30 de minute, atât în limba română, cât şi în limba engleză. „, ne-a declarat Ştefan Caraman.

Până atunci vă puteți bucura de muzica originală a lui Mihnea Craciunescu/YCCMD care a apărut în viețile noastre la momentul potrivit pentru a da ”voce” poveștii noastre. SUPERSTAR este o comedie scrisă de Caraman Stefan despre mirajul vieții de artist, direct din satul românesc.

O producție realizată împreună cu #oameniimei

Itshowtime Video Content Agency

& feeling #proud ❤

….
Echipa filmului
Muzică și versuri: Mihnea Crăciunescu // YCCMD
Scenariul:  Caraman Stefan
Regia: Cristian Bajora
Imagine: Tiberiu Lupașc
Costume: Dana Anghel // Giugiuc Studio
Sound Producer: Adam S.Q. David
Cu:
Ioana Nichita,

Alex Vlad,
Neculai Predica,
Ionut Iftimiciuc,
Corina Dănilă,
Dorin Enache,
Patricia Ionescu,
Andrei Șchiopu,
Claudiu Popovici,
Gratiela Popa,
Eugen Blanaru,
Tina Țifescu,
@Mihaela Ganea
Scenografie: Ana Cântăbine
Machiaj: Cristina Dragusin
Traducere și subtitrare: Geta Huzum
Electrică: Ștefan Bârsan, Augustin Vasile
Asistent cameră: Radu Bondoc
Sunet: Mihnea Teodor Rusu
Colorizare: Andu Radu
Grafică: Cosmin Marica
Comunicare: Vania Pierșinaru
Back to top button