fbpx
Ştirea zilei

Proiectul prefecturii: „Nu sunt singur în prima zi de școală!”

Nu sunt singur în prima zi de școală este proiectul inițiat de Instituția Prefectului Județul Tulcea în colaborare cu D.G.A.S.P.C. Tulcea, structurile M.A.I. și Inspectoratul Școlar Județean.

În prima zi de școală beneficiarii căsuțelor de tip familial Cocorii 1 și Cocorii 2 vor merge la festivitatea de deschidere a anului școlar însoțiți de reprezentanții instituțiilor colaboratoare în proiect, iar fiecare copil va primi de la însoțitorul său un ghiozdan echipat.

Prefectul județului Tulcea, Marcel Ivanov:

Trebuie să nu uităm faptul că în jurul nostru sunt copii care au nevoie de noi și pentru care putem fi un sprijin. Am inițiat acest proiect pentru a aduce puțină bucurie pe chipul lor în prima zi de școală, compensând astfel, într-o mică măsură, lipsa părinților. Cred că este o încântare pentru ei să fie conduși la școală de un pompier, polițist, jandarm sau o autoritate publică și se vor simți speciali.

Beneficiarii proiectului sunt 18 elevi cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani, din cadrul Complexului de Unități de Tip Familial Tulcea, respectiv Căsuța de tip familial Cocorii 1 și Căsuța de tip familial Cocorii 2.

Cei care doriți să faceți donații pentru acești copilași îi găsiți la:

  • Căsuța de tip familial Cocorii 1 – str. Aleea Mugurel, nr.6
  • Căsuța de tip familial Cocorii 2 – str. Plevnei, nr.39 A

Comunicat al Instituţiei Prefectului Judeţul Tulcea

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE