fbpx
Comunicate

Sute de posturi vacante la Bursa locurilor de muncă!

În data de 14 octombrie 2022, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea organizează o nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă. Evenimentul se va desfășura la Tulcea, începând cu ora 9.30, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor, Piaţa Independenţei, nr.1.

Acțiunea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea face parte din seria de evenimente dedicate creșterii șanselor de ocupare a șomerilor, în special a tinerilor absolvenți – promoţia 2022.

Până la această dată au fost contactaţi 267 de agenţi economici, dintre aceştia şi-au anunţat participarea 33 de angajatori, oferind 372 de locuri de muncă vacante.

Principalele locuri de muncă oferite de către angajatorii tulceni sunt în următoarele ocupații:

Pentru studii superioare (5 locuri de muncă): director tehnic, inginer geodez, inginer energetic, inginer calitate, manager relaţii clienţi.

Pentru persoanele fără studii superioare (367 de locuri de muncă): dulgher, operator la mașini-unelte cu comandă numerică, stivuitorist, ospătar, barman, brutar, patiser, lucrător bucătărie, cofetar, operator calculator, operator CNC, lucrător comercial, ambalator manual, confecţioner textile, mecanic industria alimentară, lucrător prelucrare pește, reglor benzi montaj, tămplar mecanic la rindeluit, femeie de serviciu, agent vânzări, colector credite, coordonator CTC, agent de asigurare, tranșator, inspector asigurări, casier, lăcătuș mecanic, fierar, sudor, zidar, rigipsar, electrician, motostivuitorist, buldoexcavatorist, operator pompă beton, electrician panouri voltaice, gestionar, tehnician energetic, frezor universal, tehnician echipamente, șofer, vopsitor, sablator, mecanic, polizator, strungar universal, instalator, rectificator universal, alimentator-încălzitor de materiale, mecanic mașini de cusut industriale, electrician de întreţinere și reparaţii, laborant chimist, mașinist, șlefuitor, muncitor necalificat, montator subansamble și montator, reglor și depanator de ascensoare.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante oferite în cadrul acestui eveniment la sediul AJOFM Tulcea, din str. Grigore Antipa nr. 10, telefon: 0240/516858, fax: 0240/512171 sau le pot transmite pe adresa de e-mail a instituției: tulcea@anofm.gov.ro.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE