fbpx
Consiliul Judeţean

Târg de produse tradiționale în Piața Civică din municipiul Tulcea 

Deschiderea oficială a Târgului producătorilor locali din județul Tulcea a avut loc astăzi, începând cu ora 11.00. Evenimentul se va derula pe parcursul a două zile, în cadrul proiectului „Cooperare pentru promovarea produselor și serviciilor cu specific local din teritoriile GAL“, finanțat din PNDR 2014-2020.

În aceste zile, peste 40 de producători locali oferă vizitatorilor o gamă variată de produse tradiționale specifice teritoriilor GAL: de la produse din carne, până la produse de panificație, dulcețuri, siropuri naturale, dar și produse realizate de cei mai iscusiți meșteri și artizani populari locali. Spectacolul culinar va fi acompaniat de programe artistice deosebite, asigurate de ansambluri locale ce vor aduce în prim plan toate valorile tradiționale din acest spațiu.

„Avem cele mai bune produse, avem produse excepționale, pe care trebuie să le promovăm, iar astfel de întâlniri, în care cele patru GAL-uri își dau mâna, sunt foarte benefice, ajută la promovare, ajută ca produsele noastre să fie validate. Îi felicit pe producătorii prezenți astăzi aici, le mulțumesc pentru efortul pe care îi depun în vederea organizării unor astfel de evenimente. Vă doresc tuturor mult succes“, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, prezent la eveniment.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button