fbpx
Tulcea

Tatiana Haliț, USR Tulcea: Municipiul are nevoie de piețe urbane!

Tatiana Halit, consilier local Primăria Tulcea, a propus și adus în discuția autorităților locale tulcene soluții pentru mici piețe urbane( gherete stradale, piețe volante). Dar cu toate propunerile si discuțiile purtate cu Primăria si Agropiețe de-a lungul timpului, situația rămâne așa cum este de mulți ani, neschimbată:

– piețe volante- NU;

– tarabe sociale- NU;

– gherete stradale- NU;

– piețe suficiente- NU.

Cetățenii care doresc să vândă sporadic, cantități mici de produse din propria gospodărie, NU au soluții.

Dar în Constanța se poate, la toate colțurile de bulevarde întâlnești gherete stradale de legume-fructe. 

Am stat de vorbă cu oamenii, ar dori să vândă la o tarabă socială, în alte condiții decât pe niște trepte, la bordură, la colț de stradă.

Municipiul se extinde, nu se întrevede intenția de a se construi noi piețe. Așteptăm de foarte mulți ani să înceapă construcția pieții din cartierul E3, pentru care noi, USR Tulcea, am insistat și insistăm.

Necesitatea comerţului de proximitate este tot mai evidentă în Tulcea, odată cu creșterea zonelor de locuit. Proiectele de reconfigurare și recompunere socială a cartierelor, ar trebui să țină cont si de această nevoie a comunității tulcene.” declară Tatiana Halit, USR Tulcea, consilier local.

Reprezentanții USR din municipiul Tulcea mai spun că ,,este în puterea noastră și, totodată, e obligația noastră de a schimba fața comunității locale, în acord cu dorințele și necesitățile ei, iar USR Tulcea nu se va dezice de obligațiile asumate și vom lupta pentru ca municipiul Tulcea să devină un oraș prietenos, atractiv, modern, începând din centru până în orice cartier de la periferie.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button