fbpx
MinorităţiTulcea

Deputatul Silviu Feodor – Mesaj cu ocazia Zilei Femeii, 8 Martie

Doamnelor și domnișoarelor,
Doresc să vă transmit, înainte de toate, cele mai calde urări de pace, climatul de care avem mare nevoie ca să ne putem trăi și dărui viața lui Dumnezeu și semenilor noștri, multă sănătate și ajutor mult de la Bunul Dumnezeu!
Să nu uităm că adevărata Zi a Femeii este Sărbătoarea Bunavestire a Preacuratei Fecioare Maria, a treia ca importanță după Luminoasa Înviere a Mântuitorului nostru Isus Hristos și Nașterea Domnului. Prin viața ei sfântă, Maica Domnului Nostru este modelul Femeii, asumându-și cu bucurie responsabilitățile de Mamă, iubindu-și Fiul mai presus decât propria sa viață.
Având modelul acesta al Preasfintei Fecioare Maria, mă adresez dumneavoastră, doamnelor, rugându-vă să vă implicați în educația copiilor, întrucât viața ne demonstrează cât de mult contează educația și ce mare comoară este omul rațional.
În aceste momente grele pentru omenire, să ne rugăm pentru pace și să arătăm disponibilitate pentru ajutorarea semenilor noștri aflați în grea suferință.
Ne bazăm mereu pe căldura voastră sufletească și puterea de care dați dovadă, pe sfatul vostru întotdeauna înțelept pe care ni-l dați. Datorită dumneavoastră am primit o educație aleasă de a fi oameni devotați lui Dumnezeu și semenilor noștri.
Sub îndemnul de a ne ruga lui Dumnezeu pentru pace și având în vedere momentul extrem de important pentru etnia noastră, Recensământul Populației și Locuințelor, care se va desfășura anul acesta începând cu data de 14 martie, vă rugăm să vă implicați, în aceste clipe dificile pentru noi toți, și să transmiteți mesajul nostru de a ne recunoaște cu demnitate și bucurie apartenența la această frumoasă etnie, cu bogata ei cultură și spiritualitate. De asemenea, în calitatea noastră de păstrători ai limbii materne, să ne cinstim valorile creștine, mărturisind religia noastră mântuitoare, ortodoxă de rit vechi.
Vă felicit și vă mulțumesc!
Cu aleasă prețuire și recunoștință,
Președintele CRLR,
Deputatul Silviu FEODOR

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button