fbpx
Minorităţi

”Tradiții și obiceiuri de iarnă la rușii lipoveni”: Pomul de iarnă – ”Дед Мoроз”

Cu sprijinul financiar din partea C.R.L.R., prin atenta implicare a domnului președinte Silviu FEODOR – Deputat în Parlamentul României, Comunitatea Rușilor Lipoveni din Tulcea organizează manifestarea culturală ”Tradiții și obiceiuri de iarnă la rușii lipoveni”, Pomul de iarnă – ”Дед Мoроз”, pentru toți elevii care studiază limba rusă maternă în școlile din municipiul Tulcea, care, în contextul actual, se va derula astfel:

– în data de 12 ianuarie 2022, ora 18.30, serbare pentru elevii din învățământul LICEAL (grupele doamnelor prof. Tamara Alistarh, prof. Măcărău Valentina și prof. Casian Nadea);

– în data de 15 ianuarie 2022:

 de la ora 10.00 la ora 10.45, serbare pentru elevii din învățământul PREȘCOLAR/ PRIMAR/ GIMNAZIAL , grupele doamnelor prof. Bucioc Liuba și prof. Șoavă Galina,;

 de la ora 11.10 la ora 12.00, serbare pentru elevii din învățământul PRIMAR și GIMNAZIAL, grupele doamnelor prof. Casian Nadea și prof. Măcărău Valentina.

Evenimentele se vor derula la sediul Comunității Rușilor Lipoveni din Tulcea, strada Victoriei nr. 32, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară stabilite pentru prevenirea și combaterea răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2 / COVID-19 (triaj epidemiologic, dezinfectare, distanțare fizică și purtarea obligatorie a măștii).

Intrarea va fi permisă elevilor implicați în serbare, părinților acestora, cadrelor didactice organizatoare și invitaților (pe baza invitației). Elevii minori vor fi însoțiți de un singur adult.

Vă așteptăm!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE