fbpx
Ştirea zilei

Tragedie: O femeie a murit după că a căzut în beciul casei

În urmă cu puțin timp un echipaj SMURD și unul pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit pentru scoaterea a două persoane căzute în beciul locuinței, în municipiul Tulcea, În urma unui apel la numărul unic de urgență 112. La fața locului s-au deplasat și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.

La scurt timp după ajungerea forțelor, cele două persoane ( un bărbat de 85 de ani și o femeie de 74 de ani) au fost extrase și predate echipajelor medicale. Ambele persoane se aflau în stare de inconștiență. În acest moment se efectuează manevre de resuscitare femei, iar bărbatul a fost transportat la spital. Acesta respira însă era inconștient.

Pompierii recomandă prudenţă maximă pentru a evita cazurile de intoxicație cu bioxid de carbon, acumulat în beciurile proprii. Astfel nu se permite intrarea în încăperi în care vinul fermentează, dacă nu există ventilație corespunzatoare. Dacă mergeți în astfel de încăperi, anunțați pe cineva, iar dacă suspectați că deja există o victimă, nu mergeți după ea pentru că vă expuneți pericolului.
Indicat este să apelați după ajutor, sunând la 112. Mai mult, sunt susceptibili de a se intoxica în beciurile unde fermentează vinul, cei cu probleme respiratorii și cardiace. Respectarea acestor norme ar putea evita astfel de incidente și salva vieți!

Din păcate manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Femeia de 74 de ani a fost declarată decedată de către medicul SAJ Tulcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE