Ştirea zilei

Tragedie pe Lacul Ciuperca: S-a sinucis din cauza unei depresii

„La data de 12 iunie a.c., cadavrul unei femei a fost observat plutind, pe lacul Ciuperca din municipiul Tulcea. Din primele verificări a rezultat faptul că este vorba despre o femeie de 29 de ani, din județul Tulcea, a cărei dispariție a fost semnalată in după-amiaza zilei de 11 iunie a.c.
În urma efectuării cercetărilor, la o primă examinare, nu au fost descoperite urme vizibile de violență asupra cadavrului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Tulcea, pentru a stabili circumstanțele exacte în care a decedat victima.
Cercetarile continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor și imprejurarilor care au condus la producerea tragicului eveniment.” se arată în comunicatul oficial transmis de IPJ Tulcea.

Anunţul dispariţiei tinerei a fost lansat în spaţiul public încă de aseară, iar tatăl fetei a lăsat şi un număr de telefon de contact. Din păcate, până azi la prânz nimeni nu a bănuit că Nicoleta M. (fata din imagine) se afla de fapt pe fundul Lacului Ciuperca, cu „salbă” de pietre în jurul gâtului, aşa cum au declarat unele surse judiciare. Nici măcar membri familiei care au confirmat faptul că este vorba despre fiica lor. Dosarul de cercetare penală se află sub coordonarea unui procuror însă sunt şanse infime să fie vorba despre vreo crimă ci doar despre un act sinucigaş. Ce se va dovedi, mai mult ca sigur şi în urma necropsiei …

 

Back to top button