fbpx
Ştirea zilei

Trei bărbaţi din Frecăţei au fost arestaţi pentru ultraj!

La data de 3 septembrie a.c , polițiștii din cadrul Postului de Poliție Frecatei, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, un atelaj tractat, condus de un bărbat de 60 de ani, din localitate, care a adoptat o atitudine agresivă față de aceștia.
În sprijinul barbatului, au sosit încă doi tineri, membrii ai familiei, de 21, respectiv 24 de ani, împreună continuând a adresa injurii și amenințări la adresa polițiștilor, actiunile culminand cu avarierea unui număr de două autospeciale ale poliției.
Pentru aplanarea conflictului, polițiștii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Actiuni Speciale, au imobilizat persoanele în cauză, sesizand organele de parchet, pentru săvârșirea infractiunilor de ultraj si tulburarea ordinii si liniștii publice.
La data de 4 septembrie a.c., în urma cercetărilor desfășurate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, doi dintre cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar in cursul acestei zile, instanța de judecată a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj si tulburarea ordinii și liniștii publice.
In continuare, cercetările se efectuează de catre procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button