fbpx
Alte sporturi

Tulcea e capitala handbalului feminin la nivel de şcoli gimnaziale!

De azi şi până duminică, Sala Clubului Sportiv Școlar din municipiu găzduiește faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la handbal, fete, gimnaziu.
Participă echipe din județele Iași, Constanța, Ialomița, Vâlcea, Timiș, Brașov, Bistrița Năsăud și din Municipiul București, câștigătoare ale celor opt faze zonale, derulate anterior, zona în care a jucat reprezentativa tulceană fiind câştigată de Constanţa.

Cele opt finaliste, prin tragere la sorţi au fost repartizate în două grupe. În Grupa A au fost repartizate şi au jucat în meciul de debut echipele Braşov – Rm. Vâlcea 16-14 şi Constanţa- Iaşi 10-14 iar în Grupa B au fost repartizate şi au jucat în meciul de debut echipele Bucureşti-Bistriţa 24-18 şi Timişoara şi Slobozia 14-12 la pauză.

După amiază sunt programate meciurile Rm Vâlcea – Iaşi şi Braşov – Constanţa în grupa A şi repsctiv Bistriţa – Slobozia şi Bucureşti – Timişoara, urmând ca mâine dimineaţă să se joace meciurile decisive din grupe, precum şi meciurile pentru locurile 7-8, 5-6 şi respectiv semifinalele. Finala mică, de la ora 10.00 şi finala mare de la ora 11.30 sunt programate duminică, iar de la 12.30 va fi festivitatea de premiere.

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE