Ştirea zilei

Tulcea Gaz nu mai e furnizor de gaze naturale?

- oficial, Engie România a preluat ca "furnizor de ultimă instanţă" clienţii Tulcea Gaz

De câteva zile, o informaţie foarte utilă clienţilor Tulcea Gaz SA este învăluită într-un total mister. „Pe surse” societatea Tulcea Gaz SA nu a mai putut face faţă pieţei concurenţiale de furnizare a gazelor naturale şi ar fi renunţat la licenţa de furnizare gaze naturale. Temporar sau definitiv, nimeni din acţionariatul sau conducerea Tulcea Gaz nu spune!

O licenţă de furnizare gaze naturale se obţine foarte greu, dar în condiţiile actuale, în care piaţa furnizării de gaze este dominată de patru mari jucători, şansele să cumperi mai scump decât vinzi au crescut foarte mult.

Poate fi acesta unul dintre motivele pentru care Tulcea Gaz a dat, într-un final, următorul anunţ, pe site-ul propriu, un text ca apa chioară, care, în loc să limpezească apele, mai degrabă toarnă …gaz pe foc!

Care este adevăratul motiv pentru care Tulcea Gaz nu mai este furnizor de gaze naturale,  dacă a renunțat la licență sau i-a fost retrasă precum şi alte informaţii atât de utile clienţilor care sunt nelămuriţi vom încerca să aflăm pe parcursul zilei de mâine!

 

Back to top button