Alte partide

Tulceanul Ionel Stan a ajuns ecologist de top!

La sfârşitul săptămânii trecute, la Palatul Parlamentului din Bucureşti a avut loc congresul Partidului Ecologist Român, un partid minuscul, (după unii chiar subunitar ca şi intenţie de vot) dar care la Tulcea are nu mai puţin de 2 consilieri locali, unul dintre ei chiar viceprimar.

Personajul politic despre care vorbim aici şi care ocupă o funcţie la nivel naţional într-un partid politic este consilierul viceprimarului municipiului Tulcea, Dragoş Simion, şi se numeşte Ionel Stan.

Lider al Partidului Ecologist din judeţul Tulcea, numit şi nu ales, Ionel Stan a ajuns din această săptămână ecologist de top! Adică, la congresul de la sfârşitul săptămânii trecute Ionel Stan a fost ales vicepreşedinte al Partidului Ecologist Român şi astfel şi-a consolidat poziţia în acest partid-surpriză al alegerilor locale din 2020, cel puţin la nivel de municipiu.

Nu cunoaştem obiectivele liderului PER de la Tulcea pe termen mediu şi lung însă gurile rele spun că pe termen scurt acesta nu va mai fi consilierul viceprimarului Dragoş Simion. Timpul va confirma sau nu acest zvon!

Back to top button