fbpx
Ştirea zilei

Ultramaraton de nataţie: 12 ore de înot în bazin pentru un scop caritabil

A ieșit din tură, după 12 ore de muncă, iar azi la ora 8.00 a luat starul altor 12 ore, la #Ultramaratonul_celor_12_ore_de_înot_pentru_colegul_nostru_Vasile_Aftene!„, este mesajul Jandarmeriei Tulcea postat azi pentru doi jandarmi care sunt eroii zilei: Sorin Andrici, acest „ironman” al Jandarmeriei Române, multiplu campion la concursuri de maraton şi semimaraton respectiv Vasile Aftene cel pentru care este organizat azi evenimentul caritabil mai sus amintit.

Pentru maratonistul de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Tulcea nicio provocare nu este imposibilă. Chiar dacă este un atlet în adevăratul sens al cuvântului, Sorin Andrici a primit cu bucurie şi provocarea de a înota în bazin atât cât poate alerga: 12 ore! O face pentru el şi pentru a-şi depăşi limitele, aşa cum face de fiecare dată, însă cu sufletul este alături de colegul său jandarm Vasile Aftene care este grav bolnav şi are nevoie de un sprijin financiar consistent pentru a învinge boala.

Evenimentul va fi transmis până la ora 20.00 atât pe pagina lui Sorin Andrici dar şi a soţiei sale, Veronica, care îi este alături de fiecare dată.

Vom reveni la finalul cursei cu amănunte însă cât înoată acest erou al zilei fiecare dintre noi poate contribui cu donații în conturile:
RO93BRDE370SV06022373700 (RON) și RO64BRDE450SV17130924500 (EUR), deschise pe numele VASILE AFTENE la BRD BANK.

https://www.facebook.com/www.jandarmeriatulcea/videos/448792826544082/

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button