fbpx
Ştirea zilei

Un tulcean în echipa de negociere a Sindicatului Național APIA cu Guvernul

Sindicatul Național APIA Tulcea va trimite la protestul de mâine, joi, 4 mai 2023 un număr de aproximativ 50 membri, cu precizarea că  tot mâine la fiecare serviciu, birou și centru local va fi asigurat serviciul de permanență pentru relația cu fermierii.

Solicitam Guvernului, primului ministru Nicolae Ciucă și celorlalți factori politici deblocarea și votarea PLX 10/2023 din Camera Deputaților, privind îndreptarea unei erori a Legii 153/2017  privind salarizarea personalului APIA.  
Avertizăm pe aceasta cale fermierii asupra decalării programărilor de primire a cererilor unice de plată pentru anul 2023, astfel existând posibilitatea, nedorită de noi, ca în zilele următoare, în funcție de rezultatul negocierilor, să declanșăm greva pe perioadă nedeterminată.” a declarat Dragoș Crivăț, președinte Sindicat APIA TULCEA și vicepreședinte la nivel național al  SINFICATULUI NAȚIONAL APIA. Acesta de altfel se va număra alături de președintele Niculae Ștefan de la FEDERAȚIA AGROSTAR și alți câțiva colegi din structura de conducere centrală a SINFICATULUI NAȚIONAL APIA în echipa de negociere cu care se va întâlni premierul României,Nicolae Ciucă.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button