fbpx
Ştirea zilei

Un viceprimar acuză! Marcaje aberante pe strada Păcii

Nu este prima și, mai mult ca sigur, nici ultima aberație a administrației publice municipale semnalate de către viceprimarul municipiului Tulcea, Dragoș Simion, căzut în dizgrația celui care vremelnic se află în fotoliul de primar, însă aceasta denotă cât de prost ”se transformă” Tulcea! Așa cum se vede și din imaginea de mai jos, în dreptul prefecturii a fost trasată o linie continuă. Ignorată pentru moment de conducătorii auto până la primele amenzi!

Conform noului marcaj rutier efectuat pe str. PĂCII – intersecție cu str. CONCORDIEI, NU MAI PUTEȚI vira la stânga să intrați pe str. Concordiei și nici nu mai puteți ieși de pe str. Concordiei către Piața Nouă , acum fiind MARCAJ LOGITUDINAL CONTINUU. Un moment de neatenție și dreptul de a conduce poate fi suspendat !
Pentru a ieși de pe str. Condordiei spre Piața Nouă există în imediata apropiere sensul giratoriu de la Hotel Egreta. Dar dacă veniți dinspre Hotel Egreta și doriți să ajungeți pe str. Concordiei, trebuie să mergeți pe următorul traseu : str. PĂCII – str. GAVRILOV CORNELIU (sensul unic de la Piața Nouă) – str. MICĂ – str. PĂCII – str. CONCORDIEI ❗️ (un ocol de 1,1 km și de așteptat la 3 semafoare ) … Deja ne-am obișnuit să ocolim jumătate de oraș să ajungem acasă …. așa că nu mai este nimic surprinzător la Tulcea ! Încă un „mare Bravooo” celor ce „transformă” orașul !!!” – a transmis pe pagina sa de socializare Dragoș Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button