Tulcea

USR PLUS vrea înființarea unui registru public al lucrătorilor fostei Securități și al rudelor acestora din funcții publice!

- declaraţie politică a deputatului USR Tulcea, Eugen Terente

Fapte, nu vorbe! USR PLUS vrea înființarea unui registru public al lucrătorilor fostei Securități și al rudelor acestora din funcții publice!
Claudiu Năsui, ministru al Economiei și deputat USR PLUS, a anunțat astăzi că a depus un proiect de lege, astfel încât să fie realizat și făcut public un registru al tuturor securiștilor de la momentul decembrie 1989, iar CNSAS să arate legăturile de rudenie, până la gradul III, ale persoanelor care ocupă demnități și funcții publice cu aceștia.
Haideți să vedem cine sunt fiii și fiicele Securității din politică. Haideți să vedem cine este ipocrit și cine votează această lege! Haideți să transparentizăm viața politică din România, să vedem cine sunt securiștii, care sunt rămășițele Securității din România, ce au făcut rudele lor”, declară Claudiu Năsui.
La 31 de ani de la Revoluție este momentul adevărului. Este momentul ca românii să știe într-adevăr cine a profitat de pe urmele fostei Securități!
Îi invităm pe urmașii politici ai lui Ion Iliescu să voteze proiectul USR PLUS!
Deputat USR Tulcea, Eugen Terente
Back to top button