fbpx
Tulcea

USR Tulcea: ,,Porți deschise” pentru proiecte de hotărâri de consiliu local

Ieri după-amiază, la sediul USR Tulcea de pe strada Nicopol nr 17, consilierul municipal Tatiana Haliț, flancată de parlamentarii Costel Vicol (senator) și Eugen Terente (deputat), a inițiat prima întâlnire cu cetățenii sub formatul  ,, Porți deschise”! Inițiativa consilierei USR Tulcea s-a dovedit chiar de la prima întâlnire una inspirațională și asta pentru că dintre toate problemele aduse în atenția celor trei aleși una ar putea deveni, cât de curând, proiect de hotărâre de consiliu local.

,,Doamnele de pe strada Sabinelor ne-au sesizat faptul că pe această stradă gunoiul se mai colectează încă din ghenele aflate în interiorul blocului. Pe lângă faptul că este un miros ce nu poate fi descris în cuvinte, așa cum a sesizat și colegul meu deputatul Eugen Terente, în acest fel nu vom putea face niciodată colectare selectivă și nu vom putea separa niciodată gunoiul menajer de cel reciclabil. Este o idee de proiect de hotărâre de consiliu local și pe lângă alte consultări pe care le vor avea cu alți cetățeni din blocurile de pe strada Sabinelor și nu doar de pe această stradă fiindcă nu e singura cu ghene de gunoi în bloc, promit că mă voi documenta și de la colegii din țară cum au rezolvat această problemă ” a declarat Tatiana Haliț la finalul ,, Porților deschise”.

Și pentru cei doi parlamentari întâlnirea cu cetățenii a fost de bun augur în condițiile în care, de la o sesizare cu privire la problemele persoanelor cu dizabilități din Tulcea, s-ar putea creiona o inițiativă legislativă. Asupra acesteia vom reveni săptămâna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button