fbpx
Tulcea

Valentin SPIRU – Partidul Mişcarea Populară: Vă îndemn din toată inima să veniţi alături de Partidul Mişcarea Populară

- articol de informare electorală

Iubiţi cetăţeni ai Municipiului Tulcea!

Doamnelor şi domnilor,

vă îndemn din toată inima să veniţi alături de Partidul Mişcarea Populară unde vă veți întâlni cu oameni liberi, ieșiți din sclavia fricii. Vă veți întâlni cu oameni curajoși, atenți la cuvintele celui care, înaintea înălțării sale la cer, a spus: „Îndrăzniți, eu am biruit lumea!”.

Doamnelor și domnilor,

NOI îndrăznim să avem memorie, îndrăznim să fim prezenți, îndrăznim CHIAR să schimbăm cursul istoriei românești. Transmitem un salut special tuturor celor care, pentru prima oară, se întâlnesc cu această comunitate de valori, numită Partidul Mişcarea Populară.
Numele meu este Valentin Spiru, sunt preşedintele organizaţiei municipale a Partidului Mişcarea Populară şi candidez pentru funcţia administrativă de „primar al cetăţenilor”, alături de o echipă de oameni cu suflet mare şi o neîndoielnică probitate morală-candidaţi pentru consilieri locali ai Municipiului Tulcea .
Prezența noastră pe lista candidaţilor la Consiliul Municipal Tulcea este o confirmare a nevoii noastre ființiale de libertate și de adevăr.
Avem aici, în TULCEA noastră dragă, modele de demnitate, de luptă pentru libertate, de afirmare a spiritului național.
Oameni vrednici, adevărați părinți ai neamului nostru, s-au format pe plaiurile nord-dobrogene.

Doamnelor și domnilor,

intenţionez să organizez o serie de Seminarii pe diferite teme administrative, la care să invit cât mai mulţi cetăţeni ai Municipiului Tulcea.
Vino la seminarul consultativ pentru Transformarea Oraşului Tău. Vom discuta problemele urbei şi vom face planul de lucru împreună.

HAI SĂ FACEM ECHIPA! UN LOC DE CONSILIER POATE FI AL TĂU (Societatea Civilă)!

Partidului Mişcarea Populară
Preşedinte Organizaţia Municipală
Valentin SPIRU

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul Mișcarea Populară, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button