fbpx
Comunicate

Viceprimarul Dragoș Simion cere demiterea ,,sitimenegerului” Bibu pentru limbaj subrural în spațiul public!

Nu este pentru prima dată când colaboratori apropiați primarul ales al municipiului Tulcea își folosesc limbajul nedemn de spațiul public pe conturile sau paginile lor de Facebook. Aplicație social media prin care cetățenilor municipiului Tulcea li se prezintă adesea o realitate augmentată demnă de jocurile electronice. Că realitatea e alta în municipiul Tulcea o văd, o miros și o simt la urma urmei toți cei care locuiesc aici fizic nu doar virtual. După un consilier pe probleme de sport și cultură al primarului i-a contestat valoarea sportivă unei campioane olimpice doar pentru a apăra onoarea unui ministru al guvernului, de această dată tot un ales de primar (adică un personaj politic numit în funcție) are un derapaj nedemn de funcția ocupată. Un ales de această dată, viceprimarul Dragoș Simion, îi cere public demisia.

În calitate de consilier local, viceprimar al Municipiului Tulcea și Președinte al Partidului Ecologist Român – Filiala Județeană Tulcea, dezaprob public afirmațiile domnului Administrator Public al Municipiului Tulcea față de reprezentanții presei locale, considerând că atacul la persoană și la stima de sine nu se încadrează sub nicio formă ca și comportament al unui reprezentant al unei instituții publice, al unei persoane care trebuie să fie unul dintre exemplele comunității noastre !
Este de neeaceptat un astfel de comportament și o astfel de exprimare precară, în România anului 2023 !
Acest tip de comportament, este inacceptabil pentru un reperezentant al Primarului, cel dintâi gospodar al urbei noastre !
Solicit public Primarului Municipiului Tulcea demiterea din funcție a Administratorului Public Nicolae BIBU, acesta, prin comportamentul și exprimările total deplasate la adresa unui ziarist și cetățean al urbei noastre, aducând atingere gravă imaginii Primarului dar și a instituției !
Readuc aminte faptul că admjnistratorul public ESTE NUMIT DE PRIMAR și ÎL REPREZINTĂ în fața cetățenilor tocmai prin contractul de management prin care a fost NUMIT !
Asemenea persoane cu comportamente regretabile NU au ce căuta în administrația tulceană !

Domnule Primar, calitatea dvs. de organ ales, întâiul om al municipiului Tulcea, de persoană publică în care tulcenii și-au pus încrederea VĂ OBLIGĂ să îl demiteți imediat din funcție pe administratorul public Nicolae BIBU !
Lipsa dvs. de reacție și neluarea acestei măsuri imediate și imperios necesare, ne va conduce cu gândul CĂ APROBAȚI ȘI SUSȚINEȚI ACEST COMPORTAMENT față de Tulceni !

Dragoș SIMION
PREȘEDINTE P.E.R. Filiala Județeană Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button