fbpx
Tulcea

Victor Ponta – Pro România: „Dacă aş fi fost premier nu aş fi organizat alegeri!”

- articol de informare electorală

Preşedintele Partidului Pro Românie, Victor Ponta, s-a aflat azi la Tulcea pentru a se întâlni cu o parte dintre candidaţii filialei iar la sala Toma Caragiu a Hotelului Delta a susţinut o conferinţă de presă flancat de Ştefana Zibileanu, candidat pentru funcţia de primar al municipiului Tulcea, şi Laurenţiu Mocanu, candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea.

https://www.facebook.com/victor.ponta/videos/967544403724381/

După o introducere în care preşedintele Pro România a vorbit şi despre investiţiile aflate în derulare în municipiul şi judeţul Tulcea demarate pe vremea când acesta era prim ministru al României, Victor Ponta a vorbit şi despre obiectivele partidului în fruntea căruia se află pentru anul 2020, dar mai ales pentru 2024 când Pro România se vrea partidul care să câştige toate alegerile: locale, parlamentare, europarlamentare şi prezidenţiale.

În ceea ce priveşte alegerile locale din 27 septembrie 2020, Victor Ponta a declarat că gradul de absenteism va fi unul foarte mare datorat faptului că mulţi dintre români se tem de pericolul Covid-19. Din acest motiv, preşedintele Pro România a susţinut în cadrul conferinţei de presă faptul că dacă ar fi fost azi premierul României nu ar fi organizat alegeri.

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul PRO România, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200010

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button