Tulcea

Victor TARHON – Partidul Mişcarea Populară: “Spun că FAC, după ce AM FĂCUT!”

- articol de informare electorală

Bună ziua, stimaţi locuitori ai județului Tulcea!

Numele meu este Tarhon Victor şi mă adresez domniilor voastre în calitate de candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean Tulcea, din partea Partidului Mișcarea Populară, funcție pe care am exercitat-o, între anii 2008-2012, cu realizări remarcabile, pentru toate comunitățile locale din județul nostru.
Am 62 de ani, din care peste 50 trăiţi în județul Tulcea.
De profesie arhitect, cu o experienţă, de peste 25 de ani în administrația locală tulceana, unde am deținut pe rând, funcții de demnitate publica cum ar fi: vicepreședinte şi președinte al Consiliului Județean Tulcea, cât şi subprefect.
Sunt un om determinat, tenace şi focusat pe atingerea obiectivelor indiferent de complexitatea, natură sau a vicisitudinilor întâmpinate.
Eu, nu promit!
Eu FAC!

Deviza mea, în viaţă:
“Spun că FAC, după ce AM FĂCUT!

Crezul meu, ca “om de administrație”: “Alesul are obligația să fie la dispoziția cetățeanului şi să-şi aducă contribuția necondiţionat, prin FAPTE, la creşterea calității vieții lui!”
În această privinţă, consider că între anii 2008-2012, am demonstrat cu prisosinţă că ŞTIU, VREAU şi mai ales am demonstrat că POT!

DACĂ…
EXPERTIZA mea,
TENACITATEA mea,
SINCERITATEA mea,
CORECTITUDINEA mea,
şi… NU în ultimul rând multiplele mele, FAPTE, din mandatul 2008-2012, de Președinte al Consiliului Județean Tulcea, credeți că vă satisfac aşteptările, de la deținătorul acestei funcții şi în egală măsura, pot reprezenta o garanție, pentru mai bine, în privinţa calității vieții domniilor voastre, în următorii 4 ani, acordați-mi VOTUL, la scrutinul de duminică 27 Septembrie…
Mă găsiți pe poziția nr. 2, în Buletinul de vot, pentru alegerea Președintelui Consiliului Județean Tulcea, sub sigla electorală a PMP – MĂRUL!

Doamne ocrotește-i pe Tulceni, iar din punct de vedere electoral, dă-le lor mintea cea de pe urmă!

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul Mișcarea Populară, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200020

Back to top button