fbpx
Ştirea zilei

(Video) A început sezonul turistic pe Aeroportul Delta Dunării!

Azi, o aeronavă a companiei Edelweiss Air AG (divizia de turism a Swiss Air) cu 76 de turiști din Zurich (Elveția) a aterizat pe Aeroportul ,,Delta Dunării” dând astfel startul sezonului turistic pe acest aeroport.

Până să devină un aeroport pentru curse regulate (ceea ce pare destul de greu pentru un județ cu o populație ce ar incapea de la mic la mare într-un mare aeroport european – n.n.), Aeroportul Delta Dunării Tulcea are perspective sigure de a deveni un  ,,aeroport turistic” , desigur dacă i se va da această șansă.

Azi aeronava care a aterizat de la Zurich cu 76 de turiști a făcut cale întoarsă cu alți 107. Navele de croazieră care ajung pe Dunăre până în deltă și la Marea Neagră au nevoie de schimburi de turiști: unii coboară pe Dunăre, alții urcă pe Dunăre. Deci deltei cât mai multe nave de croazieră!

,,Este prima aeronavă care aterizează și apoi decolează pe și de pe aeroportul nostru și vor mai fi, ce ce până acum sigur, încă două astfel de operațiuni. Suntem abia la început de sezon turistic, până în august sau septembrie mai e destulă vreme să mai fie anunțate și altele” a declarat Vâlcu Stoian, directorul Aeroportului Delta Dunării Tulcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button