fbpx
Ştirea zilei

VIDEO: Dezbatere aprinsă pe locurile de parcare, la Primărie!

Astăzi, de la ora 14, în sala 7 a Primăriei Tulcea, Costel Raicu, Viorel Spânu, Dumitru Tănase, Alexandru Manole, Doru Brădatan, toţi în calitate de simpli cetăţeni, Răzvan Gavrilă, în calitate de administrator la mai multe asociaţii şi Ion Zaharia, în calitate de preşedinte de Asociaţie de Proprietari, au fost cei şapte tulceni care merită felicitaţi pentru faptul că au luat parte la dezbaterea privind Regulamentul de organizare şi funcţionare a sistemului de parcări publice cu plată şi de reşedinţă din municipiul Tulcea.

Toţi, la un moment dat, cu mai multe sau mai puţine argumente, şi-au spus punctul de vedere, mai calm sau mai apăsat, în încercarea de a mai modifica, dacă se poate, câte ceva din actuala formă a proiectului de hotărâre ce va fi supus în curând spre dezbatere şi vot consilierilor locali! Doi dintre ei, Cezar Marin şi Dorin Ţiu, alături de viceprimarii George Şinghi (în calitate de iniţiator) şi Dragoş Simion, toţi patru cu drept de vot, au fost prezenţi la această dezbatere şi au luat puncte de vedere de la cetăţeni sau chiar şi le-au exprimat pe cele ale lor în calitate de cetăţeni. Felicitări şi lor, cu precizarea că municipiul Tulcea mai are încă 17 consilieri aleşi, chiar şi un primar!

Totuşi, din partea primarului au fost prezenţi la şedinţă atât consiliera sa pe probleme de DIAP, Simona Donose, care nu a ratat momentul să se contreze cu viceprimarul Dragoş Simion pe singurul cartier din municipiu în care acesta a rezolvat problema parcărilor şi anume Cartierul Dallas, dar şi Ana Loredana Drobotă, şefa Biroului Parcări de Reşedinţă şi Ridicări Vehicule Staţionate Neregulamentar.

Timp de aproape o oră fiecare dintre cei prezenţi şi-a exprimat câte un punct de vedere. În materialul video de mai jos e doar o parte a discuţiilor, pe alocuri pe ton ridicat…

Concluzia dezbaterii? Cei prezenţi nu au înţeles dacă tot ce au spus ei la această dezbatere va fi sau nu luat în seamă de iniţiator, viceprimarul George Şinghi, cel care a şi „moderat”, cumva, această dezbatere. În stilul său arhicunoscut: mai pe mut…

Pentru cei care încă nu au înţeles ce se va întîmpla DACĂ va fi adoptat noul REGULAMENT (în cazul în care de această dată nu va mai fi ATACAT de PREFECT) îi invităm să citească atent următorul DOCUMENT! E cât de poate de l,,limpede”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button