fbpx
Ştirea zilei

(VIDEO) Haos în intersecția de la Acvariu! ”Locala” a venit la spartul târgului…

E ”Săptămâna verde” și, nicio surpriză, Centrul Eco-turistic ”Delta Dunării” va fi luat cu asalt până vineri de mii de elevi din județele limitrofe, Brăila, Galați și Constanța care au venit și vor mai veni la Tulcea în excursii de o zi. Așa e în fiecare an și asta pentru că, e dovedit iată!, la Tulcea nu ai altceva ce vedea: ”Acvariul” și celelalte două muzee din apropiere, Etnografia și Arta, atrag ca un magnet grupuri-grupuri de elevi aduși la Tulcea cu autocare!  Da, autocare, și nu puține, care nu au avut unde parca de la ora 10 când au ajuns primele dintre ele la Tulcea… 

Nu mai puțin de șapte autocare din Brăila, Constanța și Galați erau azi, în jurul orei 12.00, după două ore de haos rutier, în zona intersecției străzilor 14 Noiembrie – Gloriei – 9 Mai.  Abia după ora 12,  și-au făcut apariția și polițiștii de la ”Locală”.  În mai puțin de 10 minute autocarele au dispărut ca prin miracol și circulația a revenit la normal grație celor doi polițiști locali care au intervenit într-un final.

Spre știință, ”Săptămâna verde” va fi până vineri și chiar dacă nu vor mai fi la fel de multe autocare ca azi, Poliția locală ar fi bine să stea în alertă. Pe de altă parte, dacă strada Gloriei de la Starea civilă spre Monument este blocată porțiunea de stradă de la Starea civilă până la intersecția cu 9 Mai și 14 Noiembrie s-ar preta foarte bine pentru a fi parcate autocarele. E doar o sugestie….

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE