fbpx
Ştirea zilei

(Video) Incendiu la platforma de deșeuri reciclabile Măcin!

- intervenția a fost coordonată de comandantul pompierilor tulceni, colonelul Daniel Petrov

Update ora 8.00

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Delta Tulcea și în aceste momente se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative și stingerea ultimelor focare ascunse rămase.

La fața locului se intervine cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și echipaje specializate din cadrul Secției de Pompieri Măcin.
Din fericire, până la această oră nu au existat persoane rănite.

Ieri noapte, în orașul Măcin, zeci de pompieri militari și locali au intervenit pentru stingerea unui  incendiu izbucnit pe platforma de deșeuri reciclabile din curtea unui operator economic de pe raza orașului Măcin.

,,Intervin pentru lichidare pompierii militari ai ISU „Delta” Tulcea cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, împreună cu membri ai SVSU Isaccea cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. De asemenea se acționează cu două utilaje ale operatorului economic.” a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea, la câteva minute după amplasarea pompierilor în dispozitiv.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în dezvoltare, în apropierea halei de sortare, pe o suprafață de aproximativ 500 mp.

 

Pentru limitarea și lichidarea incendiului a fost nevoie de cantități foarte mari de apă, alimentarea făcându-se din mai multe surse,  acțiunea fiind condusă de inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al judeţului Tulcea, colonel Daniel Petrov.

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE