(VIDEO) Mesajul Poliţiei Tulcea pentru amatorii de …1 Mai!

Tulcenii trebuie să ştie că în acest weekend început de azi, 1 mai 2020, accesul  în zonele cunoscute ca atractive pentru ieșirea la iarbă verde este restricționat.
Echipajele de poliție rutieră, ordine publică, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, militari, vor supraveghea toate aceste zone, unde tradițional se încing grătarele.

Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare în vigoare sunt de la 2.000 la 20.000 de lei.

Atragem atenţia că nu vor fi tolerate abaterile de la normele de convieţuire socială sau încălcările prevederilor Ordonanţelor Militare. Nu se va arăta toleranţă faţă de cei care nu inţeleg să respecte eforturile colective depuse în vederea reducerii numărului de îmbolnăviri cauzate de COVID-19, faţă de persoanele care cu bună ştiinţă nu vor înţelege că de data aceasta vom sărbatori acasă, doar în familie.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, împreună cu jandarmeri, polițiști de frontieră, polițiști locali şi militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale sunt implicaţi în supravegherea modului în care se respectă prevederile legale în vigoare și sunt pregătiți să intervină prompt acolo unde se constată încălcări ale legii.

În toată această perioadă, se acționează cu efective mărite. Peste 200 de forțe de ordine sunt în stradă pentru siguranța dumneavoastră.

Comunicat de presă IPJ Tulcea

Back to top button