fbpx
Comunicate

Donație în valoare de 100.000 lei pentru Spitalul Județean Tulcea

- Asociația Voluntari pentru Tine a adus în Tulcea donatorii de la Latter Day Saints Charities

O nouă și deosebită realizare- în baza parteneriatului activ existent între Spitalul Județean Tulcea și Asociația Voluntari pentru Tine.
Asociația laolaltă cu reprezentanții pe Romania ai organizației internaționale Latter Day Saints Charities- domnii Lisa si Kendall Bohman au reușit dotarea secției de Oncologie cu o hotă laminară nouă, de ultimă generație- necesară preparării tratamentelor cu citostatice- pentru sutele de pacienți aflați în evidența secției.

Costul echipamentului donat este de 100.000 RON. În urma vizitei efectuate, la livrarea echipamentului, cei 2 reprezentanți ai organizației americane, alături de managerul spitalului și reprezentantul Asociației Voluntari pentru Tine- au discutat și asupra achiziției de noi echipamente necesare secției de oncologie.
Hota laminară este extrem de binevenită pentru un nivel calitativ ridicat al tratamentelor de efectuat, pentru pacienții oncologici.

” Suntem bucuroși, ca am putut oferi un nou sprijin Spitalului din Tulcea- de data aceasta secției de Oncologie Organizatia noastră va continua să susțină și alte câteva proiecte importante pentru binele si sanatatea tulcenilor, iar acest nou echipament avem convingerea că va ajuta în tratarea multor pacienți acest sens”, Lisa și Kendall Bohman.
” Prezența acestui aparat de ultimă generație la secția de Oncologie a fost posibilă grație unui parteneriat- Asociația noastră, partenerul nostru extraordinar de activ din SUA- Latter Day Saints Charities și Spitalul Județean, fiecare contribuind financiar, pentru achiziția finală în valoare de 100.000 de ron.

Implicarea financiară a asociației noastre se datorează unor firme extrem de implicate în problemele comunității- SC TELENA, SC NUȘA și SC EDENT DENTAL, cărora țin să le mulțumesc cu recunoștință. Mulțumesc de asemenea și acestor oameni extraordinari, Lisa și Kendall Bohman, cât și domnului manager Tudor Năstăsescu, un om atât de dedicat dezvoltării efective a medicinii tulcene,” ne transmite Laura Ghioc- coordonator programe Asociația Voluntari pentru Tine.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE