fbpx
Ştirea zilei

(VIDEO)Nava de croazieră NESTROY a plecat cu turiști spre SULINA!

În ciuda faptului că  încă mai sunt turoperatori care evită să trimită turiști în Delta Dunării ca urmare a războiului din vecinătate, iată că astăzi, în ultima zi a lunii aprilie, prima navă de croazieră și-a făcut apariția în Portul Tulcea de unde a preluat circa 170 de turiști majoritatea vorbitori de limbă germană, cu destinația Sulina.

Este vorba despre nava de croazieră Nestroy, o navă care a ajuns azi în Portul Tulcea pentru a prelua primii turiști străini care merg să viziteze orașul Sulina. De ce nu Tulcea rămâne un mister…

Potrivit reprezentantului companiei de turism ce organizează sejurul turiștilor străini veniți cu navele de croazieră pe Dunăre spre Marea Neagră, anul acesta se preconizează că vor fi circa 200 de astfel de croaziere ce vor avea ca punct terminus orașul Sulina. De altfel, cei 177 de turiști străini care ajung în această seară în Portul Sulina unde  vor avea programat un tur al orașului, apoi mâine vor avea o excursie în deltă pentru ca apoi să plece spre Sfântu Gheorghe.

Turiștii străini care au ajuns azi pe Faleza Ivan Patzaichin pentru a se îmbarca pe Nestroy cu destinația Sulina au avut parte de o primire cu pâine și sare și un mic spectacol artistic oferit de Ansamblu Dorulețul coordonat de maestrul Ștefan Coman.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE