Ştirea zilei

Atenție, tulceni: Trecerea BAC de la Galați e suspendată azi!

Potrivit unui afiș nesemnat, deci neasumat, la casieria trecerii Dunării cu BAC-ul între județele Tulcea și Galați, respectiv în localitatea I.C. Brătianu, a apărut abia ieri următorul mesaj: ,,Societatea Navrom Bac Galați anunță că joi, 03.02.2022, suspendă tranversarile cu bacul între Galați și I.C. Brătianu- jud Tulcea. Potrivit Navrom Bac Galați, traficul se va opri joi, 3 februarie, în intervalul orar 08.00- 16.00, deoarece se vor muta pasarelele și pontoanele.”

Pentru că lucrurile chiar așa stau și pentru că decizia a fost luată fără nicio responsabilitate, adică aceea de informare a clienților care au cotizat la Navrom Bac Galați de ani și ani de zile milioane și milioane de lei noi, pe site-ul oficial a fost postat la repezeală, în această dimineață anunțul din imaginea de mai jos.

 

Pe lângă faptul că anunțul ,,oficial” al Navrom Bac Galați este făcut la repezeală și nici nu trebuie să fii IT-ist pentru a observa că de fapt este o editare a unui anunț din noiembrie 2021, gogomănia se vede limpede: cine a editat repede anunțul nu își băuse pe la 7 dimineața cafeaua și a greșit data. O poate rectifica acum!

Pentru cei care au curiozitatea să caute această mare companie care a pus monopol pe trecerea cu bacul dintre județele Tulcea și Galați (la trecerea cu bacul dintre județele Tulcea și Brăila nu este monopol, iată un subiect de interes care l-ar putea trezi din somn pe inspectorul Oficiului Concurenței de la Tulcea n.n.) ei bine la telefonul de contact răspunde un pontonier.

Trecere bac Galati

Și tot pentru cei care au curiozitatea să afle dacă această mascaradă se va încheia mai repede de ora 16.00, pentru că după spusele ,,domnului Marian – șeful Flotei Navrom” (așa s-a recomandat) e posibil ca activitatea să fie suspendată mai mult sau mai puțin de opt ore, pot suna cu încredere la numărul de telefon 0741028970.

Directoarea Navrom Bac Galați, Marilena Vasilache, a răspuns într-un final și a confirmat această manevră de mutare a pontoanelor și faptul că anunțul a fost făcut pe site.,,Sunt lucruri neprevăzute, cum ar fi cotele apelor Dunării sau alte probleme care fac imposibilă anunțarea din timp a unei astfel de suspendări” a încercat doamna director să scape basma curată, când adevăratul motiv e că un ponton a fost scos de la reparat și pentru azi s-a găsit o macara care să facă repede această înlocuire de ponton.

Așa înțeleg unii să aibă respect față de clienții pe care, slavă Domnului, de anul viitor îi vor pierde pentru că se vor finaliza lucrările podului peste Dunăre și în sfârșit tulcenii nu vor mai fi  ,,vămuiți de aceste căpușe” care au ținut izolat județul nostru in secolul 20…

Back to top button