fbpx
Prefectura

,,Voi lăsa faptele să vorbească” – prefectul Alexandru Dan Munteanu după ce a depus jurământul

În sistem videoconferinţă, alături de ceilalţi prefecţi numiţi prin Hotărâre de Guvern în cursul zilei de ieri, 27 ianuarie 2022, avocatul Alexandru Dan Munteanu a depus azi jurământul în noua sa funcţie şi anume aceea de prefect al judeţului Tulcea.

Festivitatea a fost una în cadru restrâns la care au mai participat colegii săi subprefecţi Nicolae Topoleanu şi Carmen Caloianu, cu care acesta va face echipă de săptămâna viitoare în cadrul Instituţiei Prefectului Judeţul Tulcea.

„Nu cred că este momentul vorbelor acum la început de mandat. Voi lăsa faptele să vorbească. În calitate de reprezentant aş Guvernului în teritoriu, fără a fi deloc populist, cred că avem o misiune şi anume aceea a rezolva problemele sociale dar şi economice cu care ne confruntăm la începutul acestui an. Am convingerea că, aşa cum a arătat-o şi până acum, acest Guvern are soluţiile potrivite pentru toate aceste probleme de care aminteam, de natură socială şi economică, iar pe plan judeţean vă asigur că avem de asemenea soluţii. Pentru că acesta este rolul nostru, al întregii echipe de aici de la Instituţia Prefectului ” a declarat prefectul Alexandru Dan Munteanu.

Prin numirea de ieri, la Instituţia Prefectului Judeţul Tulcea s-a încheiat delegarea atribuţiunilor de prefect conferite subprefectului Nicolae Topoleanu după ce postul de prefect rămăsese vacant în luna septembrie 2021, când un prefect de la PLUS a fost trecut în … minus.

Noul prefect desemnat pentru județul Tulcea are 44 de ani, este căsătorit și de profesie este avocat încă din anul 2005.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE