fbpx
PNL

Vot în BEX: Tulcea nu apare în #echipacastigatoare PNL!

După alegerea preşedintelui PNL în persoana lui Florin Cîţu, liberalii au mai avut de ales ieri şi structura lărgită a Biroului Executiv al PNL. O structură în care liberalii tulceni au avut până ieri un reprezentant politic şi anume pe George Şişcu. Era de la sine înţeles că #echipacaştigătoare (aşa cum s-a numit cea a preşedintelui ales, Florin Cîţu – n.n.) îşi va impune majoritatea reprezentanţilor, însă marea surpriză a venit după rezultatul votului: niciun membru din echipa lui Ludovic Orban n-a mai prins un loc în BEX! O dovadă că eleganţa politică specifică fostului preşedinte a dispărut odată cu el…

Pentru funcţiile de membri în BEX au candidat şi deputaţii tulceni George Şişcu şi Michael Gudu. Dacă primul, declarat susţinător al echipei Ludovic Orban, a reuşit să obţină 255 de voturi fiind la mijlocul clasamentului, nepotul fostului deputat cu acelaşi nume părea mai degrabă atras de #echipacâştigătoare sau cel puţin nu s-a declarat niciodată fan Ludovic Orban. Poate nici fan Florin Cîţu din moment ce Michael Gudu a obţinut doar 99 de voturi (antepenultimul în clasament – n.n.) în competiţia pentru funcţia de vicepreşedinte politic, în care au candidat politicieni din ambele tabere.

Pentru PNL Tulcea de azi nu mai e nicio reprezentare în #echipacâştigătoare a PNL, ce va juca politic alegerile din 2024, o dovadă că Tulcea nici n-a fost luată în seamă la împărţirea acestor posturi politice la vârful liberalilor.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE