fbpx
Consiliul Judeţean

Ziua Europei cu Gabriel Dorobanțu și spectacol de teatru la Centrul Cultural „Jean Bart”!

Consiliul Județean Tulcea și Centrul Cultural „Jean Bart” Tulcea au deosebita plăcere de a vă invita să participați la două evenimente organizate pentru a marca Ziua Europei, celebrată anual pe data de 9 mai.

8 mai 2024 – Cantus Libera, Ilie Caraș și Gabriel Dorobanțu

Miercuri, 8 mai 2024, începând cu ora 18.00 va avea loc o serată specială, care aduce pe scena Teatrului „Jean Bart“ din municipiul Tulcea trei mari nume din industria muzicală românească: Corul Cantus Libera, Gabriel Dorobanţu și Ilie Caraș, vor oferi publicului un spectacol de excepţie, îmbinând armonios diversitatea culturală cu spiritul comunităţilor dobrogene.

Sub îndrumarea acordurilor muzicii, spectatorii vor avea privilegiul  de a fi martorii unor interpretări emoţionante și captivante. Voci remarcabile precum cele ale lui Ilie Caraș și Gabriel Dorobanţu, alături de talentul incontestabil al Corului Cantus Libera, vă vor purta într-o călătorie sonoră plină de sensibilitate și emoţie.

Evenimentul este deschis publicului și invităm pe toți cei interesați să se alăture acestei serate deosebite, în care muzica devine puntea ce unește inimi și culturi.

9 mai 2024 – „Eva Nostra“, pe scena Teatrului „Jean Bart“

Joi, 9 mai 2024, începând cu ora 19:00, „Eva Nostra“ se întoarce pe scena Teatrului „Jean Bart“.

Actorii teatrului tulcean vor readuce în fața publicului tulcean o captivantă comedie despre raporturile neobișnuite dintre ură și iubire. Centrul acțiunii îl constituie Eva (Irina NAUM), o femeie nefericită în căsnicie, care se lansează într-o relație amoroasă cu Bruno (Cristi NAUM). Atunci când ghinionul începe să-i umbrească existența lui Bruno, acesta descoperă că și el s-a îndrăgostit de Eva. Ceea ce pare a fi ,,fericirea” lor este pusă sub semnul întrebării de intervenția lui Mario (Radu NICULESCU), soțul Evei, un om aparent respectabil.

,,Eva Nostra” este o poveste amuzantă despre un triunghi amoros, plină de întorsături de situație neașteptate, durere, dorință, lacrimi și râsete, transformând câștigătorul în învins și adversarul în cel mai bun prieten.

Vă invităm să fiți parte din această experiență teatrală memorabilă, care va încânta și va surprinde publicul într-un mod plăcut.

Intrarea la ambele evenimente este gratuită, pe baza invitației, în limita locurilor disponibile.

Puteți obține mai multe informații de la agenția de bilete a Teatrului „Jean Bart“ Tulcea (program 30 aprilie – 7,8,9 mai – orele 10:00 – 18:00).

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE