fbpx
Tulcea

1 Iunie 2024 – O zi de bucurie pentru copiii din Comuna Frecăței

Peste 150 de copii din toată comuna Frecăței au participat la un eveniment extraordinar, organizat în curtea și în incinta unui imobil privat situat pe strada Principală nr 122, de către Dragoș Crivăț, candidat pentru funcția de primar al comunei Frecăței și Asociația Femeilor Manager. Am solicitat Primăriei Frecăței un spațiu pentru organizarea unui eveniment dedicat copiilor din comuna noastră și întrucât nu s-a primit niciun răspuns, am considerat că este necesar să le oferim sprijin, noi, echipa PNL Frecăței, prin punerea la dispoziție a curții și a imobilului situat în Frecăței, pe strada Principală, nr.122” a declarat Dragoș Crivăț. Zis și …făcut!

Sâmbătă, 1 iunie 2024, de la ora 11.00, peste 150 de copii s-au adunat în curtea respectivă unde au fost pictați pe față, transformându-se în eroii și personajele lor preferate din povești și au participat la o mulțime de concursuri.
Copiii au primit medalii, diplome, cupe, dulciuri si jucării, baloane colorate, ca simbol al recunoașterii și al bucuriei trăite împreună.
Energia pozitivă și entuziasmul nu au fost resimțite doar de cei mici, ci și de adulții prezenți, care s-au bucurat împreună cu ei de această zi specială.

Țin să mulțumesc Asociației Femeilor Manager din Tulcea , cu care am organizat acest eveniment minunat în comuna noastră!  Este pentru prima dată când se organizează un astfel de eveniment pentru cei mici și vă asigur că nu va fi ultimul. Mulțumim  și tuturor părinților  care au participat și care ne-au sprijinit și cu care am reușit să facem din ziua de sâmbătă  o zi plină de râsete, zâmbete și momente magice, care ne-a reamintit și nouă, adulților, cum este să fii copil.  La mulți ani tuturor copiilor! Fie ca această zi să rămână o amintire prețioasă și să vă inspire să păstrați mereu bucuria copilăriei în suflet! ” a mai declarat Dragoș Crivăț.

CMF 24210015
#ZiuaCopilului #MagieȘiBucurie 🪄 #CopiiFericiți #SărbătoareDeNeuitat

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE