fbpx
Tulcea

De azi avem ,,Dream Team” la volei masculin!

Elevii lui Constantin Burungiu și Valentin Nichifor au dat azi prima lovitură în Liga A2 de volei masculin, seria Est. Adversarii de azi au fost cei de la CSM Râmnicu Sărat, echipă care a câștigat meciul tur cu scorul de 3-0 așa că era vremea revanșei.

Fără ,,principalul” Constantin Burungiu, coordonator al echipei de juniori participantă la un alt turneu național, ACS Volei Dream Team, echipă formată din jucători formați de CSȘ Tulcea dar finanțată de un grup de părinți, sponsori și parțial de Consiliul județean Tulcea, a obținut azi victoria contra unei echipe de seniori, ceea ce e mare lucru.  Și asta pentru că Liviu Grigore, Cosmin Buhum, Adrian Tecliceanu, Alexandru Evtei, Ștefan Zahar, Mihai Miron, Vlad Alexandru, Alexandru Moroșan, Rareș Gălățescu, Teodor Arion, Dragoș Moroșan, Nicușor Silivestru sunt încă elevi.

Primul set al meciului disputat în sala CSȘ a fost pierdut dramatic la 21-25, însă parcă pentru prima dată în acest sezon s-a văzut că echipa e ,, în vână”. Așa se face că în setul doi tinerii jucători de la ACS Volei Dream Team Tulcea au făcut spectacol și au egalat la 1-1 situația seturilor, ba chiar cu un scor confortabil, 25-17. Seturile trei și patru au fost de manual pentru o echipă de juniori cu mare potențial iar scorul pe seturi ne lasă fără cuvinte: 25-14 și … 25-9!

Felicitări echipei tulcene pentru această victorie în ultimul meci al anului, campionatul urmând a se relua pe 18 ianuarie cu un meci contra celor de la CSM București, o echipă de podium, însă abordabilă, spre deosebire de Steaua și Rapid, colegele de serie, care, trebuie să recunoaștem, sunt la alt nivel.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE