Ştirea zilei

A început igienizarea Grădinii de Vară: primele 25 de tone de gunoi evacuate

De ieri, miercuri, 11 noiembrie a început igienizarea Grădinii de Vară Dacia. Preluată prin Protocol de la RADEF în data de 5 noiembrie pentru ca apoi acest protocol să fie asumat de consilierii locali prin Hotărâre de Consiliu local, Grădina de Vară Dacia a fost deschisă publicului larg pentru a fi vizionată ca atare până ieri dimineaţă când angajaţii primăriei au început igienizarea acestui obiectiv.

Potrivit celor care s-au ocupat ieri prima etapă a igienizării Grădinii de vară Dacia au fost scoase nu mai puţin de 25 de tone de gunoi. Potrivit viceprimarului Dragoș Simion cele 25 de tone au fost de fapt de două ori mai puține, respectiv 11,8 tone. Câte tone au fost scoase și câte vor mai fi până la finalul operațiunii vom afla în zilele următoare.

Este doar începutul unei acţiuni ce urmăreşte punerea în valoare a acestui loc din zona centrală a oraşului,  preluat drept “un dezastru în mijlocul orașului”, dar  care “va deveni, așa cum l-am numit în campania electorală, un Mall Cultural”, după cum declara săptămâna trecută primarul Ştefan Ilie.

Pe pagina sa de socializare Ştefan Ilie a transmis mesajul:

Primul pas este, așa cum am zis, igienizarea locului. Am preluat în mijlocul orașului un dezastru perfect, o groapă fetidă și o junglă luxuriantă. Viceprimarul Dragoș Simion a preluat această sarcină și, după doar 3 zile, locul a început să se lumineze.
Continuăm!

PS:

În zilele următoare vom lansa o provocare pentru tulceni – vrem să vedem cum vă imaginați viitoarea Grădină de Vară din Tulcea. Noi avem un plan, dar proiectele pentru tulceni nu se fac doar din birourile Primăriei. Mai multe minți, mai multe idei bune.

Pe curând.

 

 

Back to top button