Ştirea zilei

Grădina de Vară DACIA s-a întors la Municipiul Tulcea!

Noul primar al municipiului Tulcea, Ştefan Ilie a anunţat azi faptul că astăzi a semnat procesul verbal de predare-primire cu RADEF ROMÂNIA FILM pentru Gradina de vară Dacia!

„Mâine, Consiliul Local va vota hotărârea, prin care se va consifinți preluarea imobilului. E un demers, pe care l-am inițiat la începutul lunii august, când nu eram decât candidat. A durat doar 3 luni. Îi mulțumesc Premierului Orban pentru concursul dat – ne-a ascultat și a înțeles absurdul situației, care trena de 12 ani. Cu concursul său deplin, chestiunea e astăzi rezolvată.”, a transmis primarul municipiului Tulcea, Ştefan Ilie.

Ca la muzeu până pe 15 noiembrie 2020

Până pe 15 noiembrie, imobilul va rămâne deschis – orice tulcean va putea vizita ruina între orele 9 și 16.

„E drept, acolo nu e acum nimic de vizitat, e doar un dezastru în mijlocul orașului, dar cred ca e un exercițiu bun, ca să vedem ce înseamnă ani de nepăsare. E bine să știm de la ce pornim – vom fi cu atât mai mulțumiți de munca noastră peste un timp, când acest loc va deveni, așa cum l-am numit în campania electorală, un Mall Cultural. De pe 16 noiembrie va începe deratizarea, defrișarea florei spontane, curățenie generală. Apoi vom căuta surse de finanțare pentru refacerea imobilului. Vom lansa și o dezbatere publică, vom fi incântați să primim idei de la tulceni. Peste un timp (nu foarte scurt, trebuie să o spun de pe acum) acolo va fi unul din punctele de atracție din Tulcea. Să fim sănătoși!”, a mai spus Ştefan Ilie-

Back to top button