fbpx
Ştirea zilei

Căruță condusă de un minor făcută praf de un autoturism la Zebil

- adolescentul de 17 ani și încă o persoană din căruță au ajuns la spital

La data de 10 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea au fost sesizați prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe raza localității Zebil a avut loc un eveniment rutier.
Ca urmare a verificărilor efectuate de către polițiștii sosiți la fața locului, s-a constatat faptul că evenimentul rutier a avut loc între un autoturism condus de către o femeie, în vârstă de 46 de ani, din județul Tulcea și un atelaj hipo condus de către un minor, în vârstă de 17 ani, din județul Tulcea.
În urma evenimentului rutier, a rezultat atât avarierea autoturismului și a atelajului hipo, cât și rănirea ușoară a două persoane ocupante a atelajului, ce au fost transportate la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătoarea autoturismului deține permis de conducere corespunzător, ambii conducători nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în continuare fiind efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE