fbpx
Ştirea zilei

Accident mortal la ieșirea din Pădurea Babadag!

- două persoane și-au pierdut viața iar o persoană e grav rănită

Update

ACCIDENTUL RUTIER TERIBIL DE LA IEȘIREA DIN PĂDUREA BABADAG CU DOUĂ PERSOANE DECEDATE – O FATĂ DE 17 ANI ȘI UN BĂIAT DE 17 ANI – ȘI UN RĂNIT GRAV DE 21 DE ANI, CARE A DECEDAT ȘI EL ULTERIOR
😢 Victimele erau din #Ceamurlia și #Camena

Galerie foto găsiți pe 👇 https://www.facebook.com/infotulcea.ro

Două persoane, un bărbat și o femeie, au decedat potrivit surselor noastre ca urmare a unui accident petrecut la ieșirea din Pădurea Babadag.

Bolidul în care se aflau trei persoane, din informațiile noastre din Camera, Caugagia și Ceamurlia, se deplasa dinspre Babadag spre 2 Cantoane iar la ieșirea din pădure conducătorul auto s-a angajat în depășirea unei coloane de cinci mașini.

 

Pe parcursul acestei manevre periculoase a pierdut controlul mașinii, un autoturism BMW, și a părăsit carosabilul. Potrivit martorilor, mașina s-ar fi rostogolit în aer de câteva ori timp în care două persoane au zburat efectiv din mașină.

Comunicat oficial ISU Delta 

Astăzi, în jurul orei 16:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea a fost solicitat să intervină în cazul producerii unui accident rutier, pe drumul european E87, între localitățile Două Cantoane și Babadag, în care a fost implicat un autoturism în care se aflau 3 persoane.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului a fost direcționat de urgență un echipaj de salvatori din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și 4 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Din păcate, la sosirea echipajelor operative, două dintre victime (o persoană de sex masculin și o persoană de sex feminin) prezentau leziuni incompatibile cu viața.
A treia victimă ( sex masculin), a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
De asemenea, la fața locului, s-au luat măsurile necesare pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button