fbpx
Ştirea zilei

Accident pe drumul spre Agighiol!

La data de 19.09.2022, ora 15:51, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe DJ 222 la km 24, a avut loc un eveniment rutier între două autoturisme.
La fața locului s-au deplasat lucrătorii de poliție care au constat faptul că cele sesizate se confirmă, stabilind că un bărbat în vârstă de 33 ani din județul Tulcea, în timp ce conducea auto marca Renault, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare respectiv efectuarea virajului la stânga, intrând în coliziune cu autoturismul marca Logan ce se deplasa pe același sens de mers, condus de către un bărbat în vârstă de 35 ani din județul Tulcea, care se angajase în efectuarea manevrei de depășire.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto și a doi pasageri din cele două autoturisme, ce au fost preluați și transportați pentru acordarea de îngrijiri medicale la S.J.U. Tulcea.
Cei doi conducători auto dețin permise de conducere specifice categoriei, totodată fiind testați alcoolscop iar rezultatul fiind negativ.
În cauză a fost întocmit dosar penal fiind efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button